De trend naar ambachtelijke en lokale producten gaat ook niet aan bierland voorbij, dat weten jullie wellicht ook. Speciaalbier is hot! Het aantal nieuwe brouwerijen in Nederland stijgt geruime tijd. N!eventz organiseert daarom dan ook het Streek Bier Festival in de Grote Kerk in Edam. Het Streek Bier Festival biedt alle brouwerijen uit Noord Holland een mooi podium om al hun bieren te presenteren.
De edities van 2020 zijn op zaterdag 7 maart in de Grote Kerk in Edam en op 12 juli op de Kaasmarkt in Edam. Naast de brouwerijen zullen er ook enkele foodtrucks zijn, zodat men een bijpassend hapje kan eten en er wordt gewerkt aan een bijpassend programma met lezingen, workshops en entertainment.
Dit is alweer de 6e editie van het Streek Bier Festival en het belooft weer een knaller te worden, met diverse spraakmakende bieren, bekende biersommeliers en gezellige optredens.
Dit is dus het moment om je brouwerij onder de aandacht te brengen!

De voordelen voor jou product of bedrijf:

  • Promotie- en merkpositionering
  • Associatie van jou product met ander streekproducten en hoogstaande merken
  • Associatie van jouw product of bedrijf met een spraakmakend culinair evenement
  • Het onder de aandacht brengen van jouw producten of bedrijf voor, tijdens en na het evenement
  • Mogelijkheid om op een informele manier in contact te komen met jouw doelgroep
  • Profiteren van intensieve PR & Marketingcampagne van N!eventz
  • Mogelijkheid om database op te bouwen (of bestaande database verder uit te breiden) door acties voorafgaande aan het evenement of tijdens het evenement
  • Corporate hospitality: mogelijkheid om jouw relaties uit te nodige voor het evenement en hun deelgenoot te maken van jouw product- en de Streek Bier Festival beleving.
Business to Business

Ontmoet branchegenoten en vergroot uw netwerk. Haal orders en leads binnen of versterk je naamsbekendheid en vertel het verhaal van je merk.
Voor minder bekende merken is zichtbaarheid in de markt van het grootste belang. Ook als je merk wel bekend is, laat je met je stand zien waar je voor staat en wat je horeca en consumenten nog meer te bieden hebt.

Het Streek Bier Festival brengt het juiste publiek bij elkaar op een inspirerende organisatie.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nikki de Graaf (info@nieventz.nl).

Direct aanmelden! Ga dan naar het aanmeldformulier.