Het is uiteraard geen probleem voor N!eventz om ook een editie van het Streek Food Festival te organiseren in uw gemeente!
Of u nu opdracht geeft vanuit de gemeente, een ondernemers- of winkeliersvereniging of als zelfstandige ondernemer, het is altijd te realiseren. Het enige wat u hoeft te doen is de vergunning verkrijgen, N!eventz verzorgt de rest, zo makkelijk kan het gaan.

Wat doet N!eventz dan allemaal? N!eventz zorgt voor de deelnemers, de aankleding en het programma, de promotie inclusief opmaak en drukwerk. N!eventz heeft een groot bestand met deelnemers en voor het Streek Food Festival is nu ook een Facebook pagina waar steeds meer volgers op komen. Zowel voor deelnemers als bezoekers is er dus een groot bereik. Hiernaast heeft N!eventz natuurlijk de nodige connecties bij diverse lokale, regionale en landelijke dagbladen en magazines. Ook diverse bloggers schrijven graag over de edities van het Streek Food Festival.

Heeft u interesse om een Streek Food Festival in uw gemeente te laten plaats vinden, aarzel dan niet om contact op te nemen met N!eventz via info@nieventz.nl. Ik maak graag een afspraak met u over de mogelijkheden.

Edities die u voor gingen: